Kulaklık takmayı sevmeyenler dikkat! Koltuğa ses sistemi ekleyen cihaz

Razer Clio İsimli Hoparlör, Ses Deneyimini Yeniden Tanımlıyor

Son dönemlerde teknolojinin gelişmesiyle birlikte ses cihazları ve aksesuarları alanında yeni ve farklı çözümler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geleneksel kulak içi ve kafa üstü kulaklıkların yanı sıra, küpe görünümlü ya da açık tasarımlı kulaklıkların da popülerlik kazandığı gözlemleniyor. Bu kapsamda, Razer tarafından duyurusu yapılan Clio isimli hoparlör, benzersiz tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor.

Clio, adeta koltuğunuza entegre edilmiş bir ses sistemi gibi çalışarak baş yastığı konumunda kullanılabiliyor ve aynı zamanda 5.400 mAh pil kapasitesiyle 14 saate varan kullanım süresi sunuyor. Hoparlörler, sağ ve sol taraflara yerleştirilmiş olup üst kısım kafa yastığı formunda tasarlandığından konfor da göz ardı edilmemiş. Ancak, gerçek performans testleriyle cihazın konfor ve ses kalitesini net olarak değerlendirmek mümkün olacak.

Clio’nun, oyuncu koltuklarına ek olarak yüksek sırtlı ofis koltuklarına da takılabileceği belirtiliyor. Takma işlemi için kayışlı bir sistem kullanılan hoparlör, kullanıcının kafa yapısına ve koltuğun genişliğine göre ayarlanabiliyor. Yastığın açılı kanatları, net tizler ve güçlü baslar sunmak için pasif bir radyatörle birlikte çalışıyor ve ayrıca 43 milimetre sürücüye sahip yakın alan hoparlörleri bulunuyor.

Bu özel hoparlör, Bluetooth uyumlu tüm cihazlarla kablosuz olarak eşleştirilebiliyor ve bilgisayar bağlantısında gecikmeyi önlemek için HyperSpeed kablosuz bağlantı protokolüyle uyumlu bir şekilde tasarlanmış. Ayrıca, THX Spatial Audio desteği sayesinde etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. En önemlisi, ek masaüstü hoparlörlerle entegre edilerek daha büyük bir 7.1 surround ses sisteminin bir parçası olarak kullanılabiliyor. Clio’nun 16 Mayıs’ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Related Posts

Dünya merakla bekliyor: Sovyet uydusunun hangi ülkeye düşeceği belli oldu

Kontrolden çıkan bir Sovyet uzay aracı Pazar sabahı Dünya’ya çarpmaya hazırlanıyor. Hangi ülkeler risk altında ve Türkiye bu listede yer alıyor mu diye merakla beklenirken uydunun hangi ülkeye düşeceği belli oldu. İşte detaylar…

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Windows ve macOS’e rakip geliyor! Huawei PC için HarmonOS’i duyurdu

Telefon ve tablet modellerinde kendi arayüzünü kullanan firma, bilgisayar işletim sistemi için sürpriz bir duyuruya imza attı. HarmonyOS işletim sisteminin bilgisayar sürümü geliyor.

Çamurdan çıkan mucize! Elektrik üretiyor! Dünyayı sarsan gelişme

ABD’nin Oregon eyaleti kıyılarındaki çamur düzlüklerinde bulunan yeni bir bakteri türü, bilim insanlarını şaşkına çevirdi. Candidatus Electrothrix Yaqonensis olarak adlandırılan bu mikroorganizma, gövdesi boyunca elektrik iletebilme yeteneğiyle …

Yaşayan ilaçlar ve kişiye özel aşılar MIMIC 2025’te tanıtıldı

Bağışıklık sistemi üzerine çalışan dünyaca ünlü bilim insanları, İstanbul’da düzenlenen 6. Uluslararası Moleküler İmmünoloji ve İmmünogenetik Kongresi’nde bir araya geldi.

Elon Musk, neden Mars’a gitmek istediğini anlattı

SpaceX CEO’su Elon Musk, Fox News’a verdiği röportajda Mars’ta yaşam kurma vizyonunu değerlendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir